Умишлен палеж, предизвикан от обитател в лошо психическо състояние, е

...
Умишлен палеж, предизвикан от обитател в лошо психическо състояние, е
Коментари Харесай

Умишлен палеж е версията за пожара в старческия дом, при който загинаха четирима

Умишлен палеж, провокиран от жител в неприятно психическо положение, е една от версиите, по които работят полицията и прокуратурата във Варна за пожара нощес, оповестява в. 24 часа. При него починаха четирима възрастни жители на старешки дом. Пак по неофициална информация против дома има десетки подадени сигнали за наредности, които не престават да се проверяват.

Става дума за дома за остарели хора " Свети Георги " където на 21 юли 2021 година стана различен инцидент- ликвидиране от ревнивост на възрастен мъж. Домът за остарели хора " Св. Георги " във Варна е ситуиран покрай болница " Св. Марина " в местността " Сотира ".

Снощи сигналът е получен в 2.59 ч. Огънят се е разразил в една от стаите на приземния етаж на постройката. Загиналите са трима мъже на по 70 и на 73 години и жена на 88-годишна възраст. В болница с заплаха за живота е настанена друга обитателка на дома, на 83 години. Отзовалите се на секундата 5 екипа на пожарната във Варна и чиновници на полицията са евакуирали 20 души от вкъщи. Общият потенциал на общественото заведение е 90 индивида.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР