УМБАЛСМ Н.И. Пирогов получи дарения от различни организации и хора,

...
УМБАЛСМ Н.И. Пирогов получи дарения от различни организации и хора,
Коментари Харесай

Цветя и оборудване получиха медиците от Пирогов за борбата с коронавируса

УМБАЛСМ " Н.И. Пирогов " получи дарения от разнообразни организации и хора, които желаят да оказват помощ или да изкажат своята признателност, оповестяват от пресцентъра на болничното заведение.

Сред даренията са защитни шлемове, събрани от Съюза на зъболекарите и доброволци, медикаменти и други немедицински консумативи от Веселин Марешки, средства за подкрепяне построяването на ново реанимационно звено, което да обслужва пациенти с ковид, от " Теленор ", кетъринг за карантинираните медици от " Гранд Хотел София ".

Освен това в " Пирогов " са получили и цветя за признателност към медиците, грижещи се за болните от ковид, от Владимир Каролев, както и термометри за отдалечено отчитане и бактерицидни лампи от Столичната лекарска гилдия на БЛС.

Изпълнителният шеф на " Пирогов " проф. Асен Балтов съобщи, че екипът на болничното заведение е извънредно благодарен на всички донори за бързата им реакция и предпочитание да оказват помощ. Той посочи, че сложният миг ни сплотява като общество, а това е показателно какви хора сме българите.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР