Ултрасите на Пари Сен Жермен обявиха, че планират протест срещу

...
Ултрасите на Пари Сен Жермен обявиха, че планират протест срещу
Коментари Харесай

Феновете на ПСЖ ще освиркват Меси в мача срещу Рен

Ултрасите на Пари Сен Жермен оповестиха, че възнамеряват митинг против суперзвездата на отбора Лионел Меси. Аржентинецът се бори да повтори триумфа си в Барселона, откогато мина на „ Парк де Пренс “ през 2021-а година след 17 блестящи години на „ Камп Ноу “.

Седемкратният притежател на „ Златната топка “ не съумя да помогне на столичани да реализират огромната си цел – спечелването на Шампионската лига, откакто хората на Кристоф Галтие отпаднаха още на осминафиналите от Байерн Мюнхен. Меси не съумя да впечатли и в двата мача против баварците.

Явно на последователите на клуба им е било задоволително и в този момент възнамеряват да освиркват аржентинеца тази неделя по време на конфликта от Лига 1 против Рен на „ Парк де Пренс “. Причината за това е, тъй като част от почитателите на клуба считат, че представянето на Меси не дава отговор на изискванията на страхотния му контракт.

„ Ще освиркваме Меси тази неделя. Той има прекомерно висока заплата спрямо това, което предлага на терена. Но, несъмнено, не се чака митингът да бъде необятно публикуван по трибуните “, споделиха част от почитателите на ПСЖ пред Mundo Deportivo.

Не е ясно обаче дали нападателят обаче ще вземе присъединяване в срещата. В петък се появиха информации, че Меси е посочил недоволството си против методите на работа на треньора Кристоф Галтие и е напуснал тренировката на отбора. Според очевидци експертът опитал да го спре и разубеди, само че футболистът не го послушал и си тръгнал.

Договорът на Меси с ПСЖ изтича през юни и той към момента не е дал единодушие за неговото удължение. Аржентинският капитан е свързван със завръщане в Барселона, само че каталунците първо би трябвало да се оправят със сериозните си финансови проблеми.

PSG fans plan anti-Lionel Messi protest against Rennes as ultras release warning statement
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР