Ултрамаратонецът Краси Георгиев ще се изправи пред уникално за Пловдив

...
Ултрамаратонецът Краси Георгиев ще се изправи пред уникално за Пловдив
Коментари Харесай

Този мъж ще направи нещо невиждано в Пловдив и цяла България!

Ултрамаратонецът Краси Георгиев ще се изправи пред неповторимо за Пловдив и България предизвикателство. Атлетът ще изпита опциите на физиката и душeвността си на 28 септември, когато започва тичане, което пък ще продължи 55 часа без спиране.

Стартът е в 10,00 часа на Гребната база в Пловдив. След една обиколка Краси Георгиев ще премине около река Марица, с цел да откри своя дом за повече от две денонощия в Цар Симеоновата градина.

" През януари тичах 36 часа благотворително, като тогава събирахме средства за 26 деца, преборили онкологични болести. Сега това събитие в Пловдив е за всички – за мотивация, за интензивност. Всеки да откри своето предизвикателство и да тръгне да го прави. Моето е 55 часа тичане. Докато го върша, към мен ще има колела, кънки, безвъзмездни уроци по зумба и всеки ще може да се включи. Просто желаеме да превърнем събитието в празник на мотивацията “, съобщи пред камерата на Plovdiv24.bg Краси Георгиев.

" Пловдив е доста значим град за мен. Дядо ми е пловдивчанин. Освен това Пловдив е Европейска столица на културата за 2019 година и желая да оказа помощ хората да чуят за това “, добави още Краси Георгиев.

Досега рекордното му тичане като дълготрайност е 57 часа в Бразилия.

Кои ще са най-големите компликации за Краси Георгиев по време на бягането в Пловдив и за психическото натоварване, което му следва, гледайте в прикаченото видео!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР