ул. Димитър Талев N87При пристигането на полицейските служители в заведението

...
ул. Димитър Талев N87При пристигането на полицейските служители в заведението
Коментари Харесай

МВР Пловдив за грозните разправии в ресторанта: Нямало е нужда нашите служители да се намесват

ул. " Димитър Талев " N87

При идването на полицейските чиновници в заведението ситуацията към този момент е била спокойна и не е имало потребност те да се намесват. Това оповестиха от пресцентъра на ОД Министерство на вътрешните работи Пловдив във връзка .

Сигналът от наша читателка, който получихме на публицистичната поща на медията ни и който публикувахме нощес:

" Здравейте, на прелестния празник Цветница станах очевидец на извънредно грозна сцена в ресторант " Ноте Ди Вино ". Имаше очевидно пийнал и може би дрогиран клиент, част от огромна компания. Притесняваха всички в заведението с обиди и експанзия! Подадох сигнал на телефон 112. Казаха ми, че има и различен подаден сигнал с изключение на моя и екип ще дойде. 

Преди полицаите дойдоха охранители. Въпросният мъж блъскаше охранителите и им крещеше - " Знаете ли кой съм аз, имам 100 охранявани обекта в града и довечера ще ви направя проститутки, ще ги обиколите всичките... ".

Такива истерични крясъци бяхме принудени да слушаме цяла нощ! А когато пристигна полиция, индивидът звънна на някого по телефона с думите: " Защо тук има полиция, кажи им да се разкарат. "  

Служителите на реда просто следиха известно време, след което си потеглиха и не направиха нищо. И клиентите, и личният състав бяхме потресени от бездействието им! 

Може би чакаха да извади револвер и да простреля някой, с цел да имат причина да го арестуват или най-малко изведат от заведението....или просто когато познаваш точните хора и врътнеш един телефон, всичко ти е разрешено... доста тъпо! Празникът ни бе изцяло провален! Изпращам и фотография на въпросния господин ".

От заведението:

Служителка на заведението бе сбита пред медията ни: " И аз чух сходно нещо, само че не съм била тогава на работа ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР