Украйна заяви днес, че "ще продължи да разбива" всички проруски

...
Украйна заяви днес, че "ще продължи да разбива" всички проруски
Коментари Харесай

Киев: Ще разбиваме всички проруски структури в Украйна

Украйна съобщи през днешния ден, че "ще продължи да разрушава " всички проруски групировки, откакто Лондон упрекна Москва, че се стреми да откри проруски водач в Киев, съобщи Агенция Франс Прес, представена от Българска телеграфна агенция.

"Държавата ни ще продължи политиката си да разрушава всички олигархически и политически структури, способни да работят за дестабилизация на Украйна или съучастници на (руските) окупатори ", съобщи Михайло Подоляк, консултант на шефа на президентската администрация в Киев, в писмен коментар, изпратен до Агенция Франс Прес.

"Името на някогашния народен представител Евгений Мураев, апетитен от Лондон като евентуален претендент за началник, който Москва желае да сложи в Киев, не изненадва ", написа служителят.

"Правителствата на нашите сътрудници започнаха да посочват нещата с имената им и да излагат на показ "приятели на Русия ", показва удовлетворение Подоляк, припомняйки скорошно решение на Вашингтон да наложи наказания на четирима украинци, в това число двама настоящи депутати, упрекнати, че работят с съветските секрети служби.

"Британските данни допълват листата с видни персони, "подбрани " от Кремъл за да се пробват да прокарват съветските ползи ", добавя той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР