Украйна вече не може да крие тежките загуби в редовете

...
Украйна вече не може да крие тежките загуби в редовете
Коментари Харесай

Екс-разузнавачът от ВС на САЩ: Украйна вече не може да крие тежките загуби в редиците на ВСУ

Украйна към този момент не може да крие тежките загуби в редовете на Въоръжените сили на Украйна, това съобщи някогашният офицер от американското военно разузнаване Скот Ритър в изявление за журналиста Стивън Гарднър.

" Украинците към този момент не могат да крият това. Хората виждат увеличението на гробищата в Украйна, те порастват в геометрична програсия. Украинците към този момент нямат място за заравяне на телата, които им докарват вкъщи ", сподели специалистът.

Според специалиста въоръжените сили на Украйна се пробват да се оправят с огромните загуби, като хвърлят повече хора в бойните дейности, те се стремят да пречупят волята на съветските военни, защитаващи своите територии, само че това ще докара единствено до още повече жертви от страна на украинците, което към този момент не могат да се скриват.

На 4 юни Въоръжените сили на Украйна започнаха контранастъпление в Запорожко, Южнодонецко и Артьомовско посоки, като хвърлиха в бойните дейности бригади, подготвени от НАТО и въоръжени със западна техника. Украинската войска обаче не реализира триумф в нито един от секторите на фронта и понесе големи загуби.

Според министъра на защитата на РФ Сергей Шойгу на 26 и 27 юли съветските войски са пресекли огромна вражеска офанзива в Ореховско направление. Според него въоръжените сили на Украйна са изгубили там повече от 400 военнослужещи и над 60 броя техника, в това число три немски танка Leopard и два френски.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР