Украйна трябва да разследва дейността на Хънтър Байдън, син на

...
Украйна трябва да разследва дейността на Хънтър Байдън, син на
Коментари Харесай

Бивш украински премиер: Киев трябва да разследва сина на Джо Байдън – Хънтър Байдън

Украйна би трябвало да проверява активността на Хънтър Байдън, наследник на кандидата за кандидат-президентската номинация на Демократическата партия на Съединени американски щати Джо Байдън, съобщи някогашният украински президент Никола Азаров в изявление за Ройтерс.

Според Азаров би трябвало да се обясни дали активността на Хънтър Байдън в газовата компания Burisma Holdings не нарушава украинските закони. Заеманата от него служба е реалност и би трябвало да има следствие, с цел да може всичко да се обясни, акцентира някогашният министър председател. Ролята на сина на Джо Байдън в компанията е във фокуса на публичното внимание, откакто Белия дом разгласява стенограма, показваща че през юли президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп е изискал от украинския си сътрудник Володимир Зеленски да накара прокуратурата да проверява активността му.

Демократите от Камарата на представителите на Съединени американски щати водят следствие дали Тръмп е нарушил закона, което може да докара до импийчмънт на президента.

Говорител на предизборния щаб на Джо Байдън отхвърли да разяснява апела на Азаров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР