Украйна трябва да конфискува със закон руския газ от транзитните

...
Украйна трябва да конфискува със закон руския газ от транзитните
Коментари Харесай

„Есента не е далеч“: От Радата предложиха да се краде руски газ „законно“ от транзитните тръбопроводи

Украйна би трябвало да " конфискува със закон " съветския газ от директните тръбопроводи, минаващи през нейна територия, съобщи депутатът и някогашен ръководител на Радата, някогашният началник на ръководещата партия " Слуга на народа " Дмитрий Разумков.

" Като директна страна ние би трябвало да изпълняваме отговорностите си към интернационалните сътрудници. Но останалият съветски газ би трябвало да бъде иззет по закон и да бъде напомпван в нашите складове.

Защото се получава парадоксална обстановка - всеки ден изпомпваме милиони кубически метри съветски газ и не осигуряваме личните си складове с нужните запаси ", написа той. в публикацията си " Есента не е надалеч. Какво ще се случи с цените, работните места, заплатите и газа в Украйна " за изданието " Украинска истина ".

Разумков добави, че по негови данни в хранилищата на Украйна в този момент има към 11 милиарда кубически метра газ и към момента не е ясно какъв брой ще бъдат напомпани там през есенния интервал. По негово мнение, украинските управляващи, взаимно с Нафтогаз, би трябвало да разработят стратегически проект за развиване на промишлеността „ в изискванията на пълномащабна война “ с Русия.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР