Украйна ще тества и използва всички позволени оръжия, за да

...
Украйна ще тества и използва всички позволени оръжия, за да
Коментари Харесай

Алексей Данилов: Ще си върнем Крим чрез всички позволени оръжия

Украйна ще тества и употребява всички разрешени оръжия, с цел да освободи територията си, в това число и Крим. Това съобщи секретарят на Съвета за национална сигурност и защита на Украйна Алексей Данилов, представен от Ройтерс.
 
Коментарът идва след упованията Киев да предприеме през идващите седмици или месеци контранастъпление за завладяване на следена от Русия територия на юг и изток.
 
Крим е украинска територия и ще използваме там всевъзможни незабранени от интернационалните закони оръжия, които да оказват помощ за освобождението на нашите територии, уточни Данилов.
 
 Алексей Данилов Алексей Данилов Източник: Telegram
Припомняме, че западните страни, подкрепящи Киев, предоставиха основна военна поддръжка, като бойни танкове и бронирани транспортни средства, след нахлуването на Русия в Украйна.
 
Въпреки обаче дейната акция на украинската страна, Съединени американски щати до момента постоянно са отхвърляли даването на Украйна на изтребители F-16.
 
Някои други страни като Нидерландия изявиха подготвеност да изпратят такива самолети на Киев, само че не е ясно, дали те ще получат американско единодушие да го създадат, защото за изпращането на такива самолети, е належащо единодушието на страната производител.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР