Украйна се готви да освободи Луганск, Донецк и Крим от

...
Украйна се готви да освободи Луганск, Донецк и Крим от
Коментари Харесай

8 свирепи щурмови бригади на украинската Национална гвардия и МВР освобождават напролет Луганск, Донецк и Крим

Украйна се готви да освободи Луганск, Донецк и Крим от съветските окупатори, по тази причина Министерството на вътрешните работи образува 8 щурмови бригади на " офанзивната армия ", в които кани доброволци. Това оповестиха от Националната полиция на Украйна и  на страната.
 
 

 
" Украйна се готви да щурмува по посока Крим и Черно море, с цел да изгони нашествениците от своята територия. Министерството на вътрешните работи стартира образуването на щурмови бригади на Националната армия, Националната полиция и Държавната гранична работа на Украйна - " Офанзивната армия ". Това са бригади от доброволци, стимулирани хора, които ще вземат участие в освобождението на Луганск, Донецк и Крим ", с споделя известието.
 
" Осем бригади, един зложелател. Време е да си върнем своето ", прибавят от НПУ.
 
Изпълняващият длъжността министър на вътрешните работи Игор Клименко акцентира, че " Офанзивната армия " е професионална щурмова бригада на Министерството на вътрешните работи, формирана от бойци-патриоти, които " се стремят да унищожат врага и да освободят окупираните земи на Украйна ".
 
Националната армия на Украйна кани " Буревий ", " Красная калина ", " Кара-Даг ", " Рубеж ", " Спартански " и именития " Азов ". В Държавната гранична работа на Украйна чакат доброволците в бригада " Стоманена граница ". 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР