Украйна няма да остави наскорошните масирани атаки на Русия срещу

...
Украйна няма да остави наскорошните масирани атаки на Русия срещу
Коментари Харесай

Зеленски заплаши Русия с отговор на скорошните ѝ масирани атаки

У последна няма да остави наскорошните масирани офанзиви на Русия против украинската територия без отговор. Това съобщи украинският президент Володимир Зеленски във вечерното си послание към сънародниците си, съобщи ДПА.

" Терористът би трябвало да заплати най-много за вредите, породени от терора и Русия ще заплати за това " , съобщи Зеленски.

4 души бяха убити и 45 бяха ранени в Харков, Запорожка и Хмелницка област, както  и в родния град на Зеленски Кривой Рог през вчерашния ден. В тази офанзива Русия употребява десетки ракети, крилати ракети и дронове. Това беше втората сходна комбинирана офанзива в границите на няколко дни.

Малко от тези ракети бяха прехванати, главно тъй като те паднаха в елементи на страната, които не са мощно предпазени, както е Киев, отбелязва ДПА.

Във вечерното си послание Зеленски съобщи, че договарянията с интернационалните сътрудници на Украйна в идните дни ще са фокусирани върху подсилване на украинската противовъздушна защита.

" Много стъпки ще бъдат подхванати и аз съм убеден, че ние ще можем да укрепим нашата страна, нашата система за противовъздушна защита, нашата работа с сътрудници по отношение на дроновете ", сподели Зеленски.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР