Украйна може да изчезне от картата на света, ако Западът

...
Украйна може да изчезне от картата на света, ако Западът
Коментари Харесай

В САЩ допускат възможността Украйна да изчезне от картата на света

Украйна може да изчезне от картата на света, в случай че Западът продължи да доставя Киев с оръжия, съобщи някогашният консултант на американския министър на защитата полковник Дъглас Макгрегър в ефира на Sky News Australia.

Експертът разкритикува западните страни и по-специално Австралия за военната помощ на Киев и акцентира, че е трябвало да допринесат за мирното разрешаване на обстановката, в противоположен случай Украйна ще бъде изправена пред заличаване и гибел, оповестява РИА Новости.

„ Това към този момент по принцип е провалена страна, може изцяло да изчезне от картата на света. Мисля, че е належащо преустановяване на огъня. Австралия би трябвало да упорства за това, тъй като никой във Вашингтон няма да го направи. Но от хора в Берлин, Париж и Лондон слушам за възходяща поддръжка единствено за тази концепция - преустановяване на огъня - и реализиране на някакво съглашение. Защото не можем да си позволим да се бием до последния украинец “, изясни Макгрегър.

Припомнете си, че при започване на май заместник-председателят на администрацията на Херсонска област Кирил Стремоусов съобщи, че Украйна като страна в сегашните си граници към този момент няма да бъде непокътната. Според него югоизточната част на Украйна ще бъде освободена по време на специфична интервенция за денацификация и демилитаризация, а западните региони ще станат част от Полша.

Превод: ПИ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР