Украйна иска да бъде приета в НАТО по бързата процедура.

...
Украйна иска да бъде приета в НАТО по бързата процедура.
Коментари Харесай

Зеленски: Украйна подава официално молба за ускорен прием в НАТО


Украйна желае да бъде призната в НАТО по бързата процедура. В свое видеообръщение президентът Володимир Зеленски съобщи, че още през днешния ден Киев подава молба за „ ускорено присъединение към НАТО “.

Володимир Зеленски

" Де факто ние сме съдружници. Де факто ние извървяхме своя път към НАТО. Де факто ние доказахме нашата съгласуемост със стандартите на Алианса, те са действителност за - на бойното поле и във всички аспекти на нашето взаимоотношение ".
Редакцията предлага
Това съобщи в свое послание.

Решителна стъпка от страна на Киев  

Той посочи, че за сигурността на страната му няма опция. " За да си я осигурим е нужна увереност. Днес ние вършим нашата решителна стъпка, като подписваме молбата на Украйна за по ускорена процедура ", подчерта Зеленски. За това е належащо единодушието на всички страни членки на Алианса. „ Необходимо е да бъде постигнат подобен консенсус “, сподели украинският водач

Киев желае да договаря, но не с Путин

Зеленски заяви още, че Киев е подготвен да договаря за съглашение с Москва, само че не с, а с различен съветски президент, предадоха международните организации.

„ Готови сме за разговор с Русия, само че с друг президент на Русия “, каза Зеленски във видеообръщението, оповестено в неговия канал в Телеграм.
Източник: dw.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР