Украйна и Русия постигнаха съгласие за съвместно предоставяне на хуманитарни

...
Украйна и Русия постигнаха съгласие за съвместно предоставяне на хуманитарни
Коментари Харесай

Украйна и Русия се споразумяха за временно прекратяване на огъня 


Украйна и Русия реализираха единодушие за взаимно даване на филантропични коридори с краткотрайно преустановяване на огъня на приключилите преди броени минути договаряния сред двете страни в Беларус.

“Русия и Украйна би трябвало да основат канали за връзка и взаимоотношение, с цел да обезпечат филантропични коридори в близко бъдеще за евакуация на жители, както и доставка на артикули и лекарства”, съобщи ръководителят на президентската канцелария Михайло Подоляк.

Страните се споразумяха по редица филантропични въпроси, в това число опцията за краткотрайно преустановяване на огъня, с цел да се основат филантропични коридори”, заяви БелТА, представена от през днешния ден. бг.

Украинската делегация не е получила обаче резултатите, на които се е надявала, и ще продължи разговора в трети кръг от договарянията, сподели Подоляк.

“Третият кръг от договарянията с Украйна ще се организира през идващите дни”, съобщи от своя страна ръководителят на съветската делгация Леонид Слуцки. “Споразуменията сред Русия и Украйна скоро ще бъдат одобрени на най-високо ниво”, добави той.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР