Украйна и Полша ще отворят утре допълнителен граничен пункт за

...
Украйна и Полша ще отворят утре допълнителен граничен пункт за
Коментари Харесай

Украйна и Полша отварят още един ГКПП заради трафика

Украйна и Полша ще отворят на следващия ден спомагателен граничен пункт за празни тирове за да обезпечат толкоз нужния директен маршрут за украинските превозвачи, откакто някои гранични пунктове по общата им граница са блокирани от седмици от протестиращи полски водачи на камиони, оповестиха през днешния ден украинските управляващи, представени от Ройтерс.

Тези митинги, които полските превозвачи започнаха поради по думите им нелоялната конкуренция от страна на украинските им сътрудници, започнаха на 6 ноември. В момента са блокирани четири гранични пункта по полско-украинската граница. Основно искане на полските превозвачи е да се спре освободеният от разрешителни достъп на украинските водачи на тирове до Европейския съюз - нещо, което съгласно Киев и Брюксел е невероятно.

Украинската гранична работа заяви, че граничният пункт " Ухринив ", който в този момент пропуща единствено леки коли и рейсове, ще бъде отворен от 01:00 ч. на следващия ден локално време и за празни тирове с обща позволена маса над 7,5 тона.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР