Украйна е много ключов етап в противопоставянето на САЩ и

...
Украйна е много ключов етап в противопоставянето на САЩ и
Коментари Харесай

Свилен Спасов: У нас чрез манипулации се създава грешно впечатление кой е агресорът

" Украйна е доста основен стадий в опълчването на Съединени американски щати и Русия. След Втората международна война борбата е за запаси, по-късно следва на борбата за хорското мнение за демокрацията ", съобщи пред Нова нюз Свилен Спасов, основател на поредицата " Власт и отговорност ".

Той напомни, че основният идеолог на смяната е Роналд Рейгън.

" Успехът с измененията в Полша се дължи на промяната на метода. Не може да се завоюва борба за народна власт в автократична страна, в случай че не се завоюват мозъците на хората и не се смени културата ", изясни той.

И добави, че след 2001 година Съединени американски щати концентрират вниманието си върху борбата с тероризма и изтървават борбата за мозъците на хората, тъкмо тук Русия реализира огромен триумф.

" Създават осведомително Комитет за Държавна сигурност (на СССР), то навлиза нападателно в поддръжката на леви и десни партии. Главната цел е изолираност на междинната класа ", уточни Спасов. По думите му тя е основата на демокрацията.

" Трудно е да се манипулират хора от междинната класа. Откакто Байдън пристигна на власт, се отделя повече за борбата за мозъците на хората. От 2014 година до 2022 година Украйна направи ужасно доста за енергийната си самостоятелност. Заради това не е толкоз елементарно да се води война против тях ", показа той.

Според него властта и отговорността от време на време мощно се разминават. И акцентира, че и у нас към момента силата на демокрацията не е толкоз огромна, тъй като посредством операции се остава с неверно усещане кой е агресорът.

" Моделите за партии, сътрудници на въздействие са за промяна на салдото сред автокрация и народна власт ", разяснява още Спасов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР