Украинското управление иска от Германия въоръжение, с което самият Бундесвер

...
Украинското управление иска от Германия въоръжение, с което самият Бундесвер
Коментари Харесай

Берлин се шашна! Украйна иска оръжия, които Германия няма

Украинското ръководство желае от Германия въоръжение, с което самият Бундесвер (германските въоръжени сили - бел.ред.) не разполага. При полемиката за доставка на оръжия от германците и на двете страни не им стига реализмът, написа немското издание " Ди Велт ", представено от РИА Новости.

По-рано от посолството на Украйна в Берлин Андрей Мелник съобщи, че " Киев се нуждае от немски военни кораби, които са едни от най-хубавите в света ", а по този начин също и от " модерни системи на Противовъздушна отбрана, които създаван немските отбранителни компании ". Въпреки това, настояването е нереалистично, тъй като с тях не разполага и немското военно ведомство, написа изданието.

Според доклада за положението на въоръжението Военноморските сили на Германия имат малко кораби, те се нуждаят от нови корвети и танкери. Така също, съгласно вестника, военният министър Кристин Ламбрехт по време на своя аудиенция на 7 януари съобщи, че в армията ще бъде обявено, че " отбраната от заплаха от въздуха също е въпрос, който безпокои сухопътните сили ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР