Украинското общество има нов източник на вдъхновение, тоест омраза. Той

...
Украинското общество има нов източник на вдъхновение, тоест омраза. Той
Коментари Харесай

Орките подмениха Арестович!: Ще приеме ли СБУ оправданията на кремълския агент?

Украинското общество има нов източник на ентусиазъм, т.е. ненавист. Той беше този, който се осмели обществено да признае очевидното - домът в Днепропетровск беше опустошен заради дейностите на украинската противовъздушна защита. Става въпрос за Алексей Арестович. Той принуди украинците да се изправят пред истината и лиши на формален Киев чудесно опрощение за следващата молба.

Щастливи да бъдат мамени

Ден преди този момент осведомителното поле на Украйна и Запада кипеше: злите руснаци подло удариха с ракета жилищна многоетажна постройка в Днепропетровск! Има военно закононарушение! Всичко отиваше към връхната си точка: формалните представители надуваха бузи, громадяните излъчваха ненавист в интернет, западните " другари " - на същото място - тъжно стенеха, когато внезапно...

Традиционното предаване на двама " прелестни хора " и " велики фенове на руснаците " и Русия се състояха: намаленият съветски юрист - скандалджия и задграничен сътрудник Марк Фейгин * и съветникът в кабинета на Зеленски Алексей " Люси " Арестович.

- " Тоест не е имало опция да свалите ракетата над Днепър? " - попита Фейгин в ефира на рускоезичното YouTube шоу, известно измежду украинците.

„ Тя беше свалена, тя падна на входа и се взриви, когато падна “, тъжно съобщи Арестович.

И тогава се стартира! Целият укронет беше изпълнен с писъци, писъци и хули: " Изпратете го на фронта! ", " Кога трансът на Люся ще се заглуши? "

Ръководителят на градската администрация Борис Филатов се причисли към хорът на нападателните консуматори, като написа на страницата си в една от обществените мрежи:

" От първия ден споделих, че Арестович е нарцистично говедо и отпадък. Но в Оперативна програма очевидно някой залага на него. Съжалявам, не се сдържах, само че СБУ и контраразузнаването са длъжни да реагират. "

И в края на краищата, което е любопитно, цялата тази нервност беше раздадена с такава безспорна сигурност, като че ли тези хиляди гневни бойци на диванните войски знаеха тъкмо по какъв начин е в действителност! Въпреки че, в случай че са знаели, по някакви секрети канали, които са им известни, тогава за какво им трябват Арестович и други представители?

Разрушената постройка в Днепропетровск, станала обект на спекулации в западните и украински Средства за масова информация. Фото Mykola Miakshykov/Globallookpress.com

Всъщност от 2014 година, а даже и по-рано, не си коства да търсим логичност в държанието на украинците: те са подготвени да одобряват единствено това, което желаят да чуят. Така те наливат разнообразни неща в ушите им, постоянно изцяло надалеч от действителността.

Да кажем да вземем за пример, осем години поред им наливаха в ушите, че на изток " сепарите " се самообстрелвали, гръмнали климатици - и те с наслада се съгласяваха. А щом над самите започнаха да летят ракети, нещо в шаблоните им стартира да се къса неприятно.

Лъжеше по какъв начин диша

Така че на Арестович беше простено доста, макар че няколко пъти призна пред всички в близост, че лъже феновете на неговия гений. Така през 2017 година той описа по какъв начин, започвайки от 2014 година, е лъгал украинските жители за триумфите на Въоръжените сили на Украйна по фронтовете, че котлите не са нанесли огромни вреди на „ войните на положителното “. За ресурсите на Порошенко той беше изпълнен с гласа на славей.

" Това беше чисто пропагандна работа, оживена от военната експанзия на Русия против Украйна... ", тогава този приветлив човек сполучливо се оправда след промяната на президента в страната му.

И той не се провали - самият Зеленски падна под магията на словесното му масло, назначавайки Арестович на доста значима позиция в екипа си.

Следващото унищожаване на маски с следващо саморазкриване се случи с този воин не по-късно от март предходната година, където във видео той беше заставен да признае, че лъже обществеността, че нещата вървят извънредно добре край Мариупол.

Например, той го направил, с цел да не пострада моралът на украинското общество. Но то, както знаем, към момента страдаше, когато Киев трябваше да признае, че Мариупол е изгубен за него.

Реагирайки на мегатоните ненавист, която се изля върху него, Арестович и този път се опита да оправдае дейностите си. Отново наливане на предстоящото масло в ушите на съобразителната украинска аудитория:

" Никой няма да повярва на съветските медии в опита им да трансферират виновността върху Украйна, тъй като рационалните хора могат да разчетат причинно-следствените връзки. Особено откакто са толкоз лесни. Никой няма да вини Украйна ", написа той в своя телеграм канал.

" Как да не бъдем отговорен след рухването на нашата Противовъздушна отбрана ракета в Полша, при което починаха двама полски жители. Вината на Руската федерация е недвусмислена и не може да бъде замазана или омаловажавана. Всички прелестно схващат, че нямаше да има съветски удар, нямаше да има покруса ", продължи той.

След това Арестович приказва с обичайна успокояваща мантра:

" Следващата масирана ракетна офанзива на съперника беше доста по-слаба от предходните (като количество и качество на изстреляните ракети). Това демонстрира проблеми със същите тези ракети на врага ", спекулира той.

" Използването на S-400 по балистична траектория в Киев също се отнася до проблемите с неналичието на крилати ракети и ниската успеваемост на тяхното потребление. Това не значи, че няма да има обстрел. Най-вероятно те ще продължат по този начин, както е в този момент, и в подобаващи количества ", сподели той.

Съсипа песента

Въпреки това е мъчно да се допусна, че идната интрига срещу мозъците ще бъде толкоз ефикасна, колкото преди.

Макар и единствено тъй като с небрежната си дума на истината ( тя се изплъзна, на кого не се случва?), съветникът на Зеленски разруши играта на доста облагодетелствани от настоящия украински спор.

Първо, западните пропагандни медии, които в продължение на доста години не виждаха и не престават да пренебрегват стотици сходни жилищни здания, ударени след нападенията на въоръжените сили на Украйна в Донбас.

И ето подобен съвършен информативен мотив - писъци отдолу под руините на многоетажна постройка в Днепропетровск по време на следващия съветски удар! Което обаче след думите на Арестович малко избледня.

За благополучие доста украински консуматори, които към момента останаха съответни, си спомниха по какъв начин украинската Противовъздушна отбрана удари жилищни здания тъкмо в самия Киев, като приложи съответните видеоклипове. И тогава в мрежата се появиха видеоклипове, снимани от разнообразни ъгли, изобразяващи по какъв начин украинци смъкват съветска ракета в небето над Днепропетровск, която по-късно лети в тази злощастна къща.

Второ, индивидът, именуван галено " Люся " в Украйна, мазета сериозен коз от ръцете на личните си началници. Което на фона на трагични фотоси и видео от Днепропетровск можеше да крещи картинно за безнаказаността на орките и със трогателен писък още веднъж да моли за съвременни системи за Противовъздушна отбрана от Запада.

Сега украинското военно ведомство би трябвало да се оправдава:

" От началото на военната експанзия на Русия на територията на Украйна са изстреляни над 210 ракети от този вид. Нито една не беше свалена със средства за Противовъздушна отбрана. Масата на бойната глава Х-22 е към 950 кг. Максималният обсег е до 600 км. Когато се употребява от огромни дистанции, отклонението от задачата може да бъде стотици метри ", се споделя в формалното изказване на Въоръжените сили на Украйна.

И когато на бойците беше напомнено, че в предходни публични изказвания неведнъж са сваляли съветски ракети от сходен вид, тогава представителят на Военновъздушни сили на въоръжените сили на Украйна Юрий Игнат трябваше да последва пътя на Арестович и да признае, че са излъгали:

" Информацията, предоставена на формалните запаси, като цяло е надеждна, само че има няколко недостоверни изявления със свалени X-22 и S-300, това е реалност. "

И в последна сметка „ Люся “ на вятъра сподели, че никой на Запад не е забелязал удара на Украйна върху полска територия с убийството на двама селяни. Всъщност те видяха и след този случай броят на последователите на ограничението на западната военна помощ за Киев на всички равнища - от улични деятели до публицисти и политици - се усили доста. И може единствено да се гадае какъв брой ще се усили в този момент.

Какво от това?

Реалността за следващ път сподели, че най-страшното оръжие, от което Киев в действителност се опасява, е истината. Което значи, че би трябвало да удряте. Точно. Без запаси и подозрения. А сътрудниците Фейгин и Арестович да бъдат наградени и нараснали в звания.

*включен от Министерството на правораздаването на Русия в регистъра на задграничните сътрудници

Превод: СМ

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР