Украинското ляво крило Йевхен Коноплянка изглежда ще последва Макс Крузе

...
Украинското ляво крило Йевхен Коноплянка изглежда ще последва Макс Крузе
Коментари Харесай

Коноплянка тръгва по стъпките на Крузе

Украинското ляво крило Йевхен Коноплянка наподобява ще последва Макс Крузе и ще размени Бундеслигата с шампионата на Турция. 29-годишният футболист има контракт за още година с Шалке 04, само че в Гелзенкирхен се надяват да се освободят от сериозната му заплата, трансферирайки го в южната ни съседка. Един от разновидностите е бил Коноплянка да стане съотборник на Крузе във Фенербахче, само че съгласно медиите в Германия, в този момент той е в напреднали договаряния с Бешикташ.

29-годишният Коноплянка играе на “Фелтинс Арена” от 2016 година насам, откакто преди този момент прекара два сезона в Севиля. С екипа на Шалке той има 78 мача и 13 гола във всички шампионати, само че през предходната акция записа единствено 13 мача в шампионата и не оправда заплащането си, което е в годишен размер на 2.5 милиона евро.

“Черните орли” от истанбулския квартал Бешикташ приключиха на трето място в локалното състезание през сезон 2018/2019, а в този момент още веднъж имат планове да нападат купата. Досега през лятото те привлякоха разочарованието на Барселона Дъглас Перейра, както и Виктор Руис от Виляреал.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР