Украинският влогър Дмитрий Стужук бе от хората, които се присмиваха

...
Украинският влогър Дмитрий Стужук бе от хората, които се присмиваха
Коментари Харесай

Смразяващи разкрития за младия прочут влогър, който се присмиваше на К-19, а умря от него!

Украинският влогър Дмитрий Стужук бе от хората, които се присмиваха и отричаха съществуването на ковид. Мирогледът му обаче претърпява коренна смяна малко преди да почине на 33-годишна възраст вследствие от... COVID-19.

Младият украинец използваше профилите си в обществените мрежи, в които призоваваше почитателите си да не имат вяра на информациите за новия ковид, защото подобен просто не съществува и всичко е за да бъде открит надзор над мозъците на хората.

Един ден обаче той се разсънва с болки в гърлото и затруднено дишане. В този миг той написа до потребителите, че се е заразил с COVID-19 и че подобен вирус фактически съществува и не е никаква небивалица. Състоянието на Стужук се утежнява и той е признат в болничното заведение в сериозно положение. Борбата за живота му продължава осем дни, само че в последна сметка украинецът издъхва едвам на 33 години.



Дмитрий Стужук оставя три деца, а някогашната му брачна половинка, която е доктор и точно тя е една от тези, които се борят за живота му до последно, показа няколко дни по-късно, че тя, както и сътрудниците ѝ, създали всичко допустимо, с цел да го спасят.

Направих всичко по силите си, с цел да спася бащата на трите ни деца. Сега за тях останаха единствено топлите мемоари с него, написа някогашната му брачна половинка в една от обществените мрежи.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР