Украинският президент Володимир Зеленски заяви, че уволненията на над дузина

...
Украинският президент Володимир Зеленски заяви, че уволненията на над дузина
Коментари Харесай

Зеленски: Ще освобождаваме всеки служител, който възпрепятства усилията ни

Украинският президент Володимир Зеленски съобщи, че уволненията на над дузина висши чиновници във вторник по съмнения в корупция би трябвало да се преглежда като рутинна процедура. Ако зародят други потребности – от премахване на висши чиновници – те ще бъдат изпълнени без съмнение, увери той.

 
Ще продължим да подхващаме съответните стъпки. Обществото ще види всяка една от тях и съм сигурен, че ще ги поддържа. Всички вътрешни проблеми, които пречат на страната, се отстраняват и ще продължат да се отстраняват. Това е заслужено, належащо за нашата защита и оказва помощ за доближаването ни с европейските институции. Имаме потребност от мощна страна и Украйна ще бъде тъкмо такава.
Володимир Зеленски – президент на Украйна

Няколко високопоставени украински чиновници, в това число губернатори на области, бяха отстранени или подадоха оставки в корупционен скандал, който спъваше държавното управление, до момента в който се справяше с бруталната съветска инвазия.

Зеленски прикани западните съдружници на Украйна да ускорят полемиките за доставки на танкове и да вземат по-бързо основните решения.

 
Сега се приказва доста за танкове, за модерни танкове, от които се нуждаем, и за това по какъв начин може да се запълни този недостиг. Много старания, думи, обещания. Но е значимо да забележим действителността, не са 5, 10 или 15 танка. Нуждите са по-големи. Правим всичко належащо, с цел да запълваме недостига всеки ден. Дискусиите обаче би трябвало да приключат с решения. Решения за действително подсилване на защитата ни против терористите.
Володимир Зеленски – президент на Украйна 

Украйна се нуждае от модерните американски танкове М1 " Ейбрамс " и немските " Леопард 2 ", с цел да може да извърши ефикасна контраатака против съперника напролет. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР