Украинският президент Володимир Зеленски заклейми руските зверове“, след като в

...
Украинският президент Володимир Зеленски заклейми руските зверове“, след като в
Коментари Харесай

Зеленски порица руски войници след обезглавяването на украински военнопленник

Украинският президент Володимир Зеленски жигосах „ съветските зверове “, откакто в обществените медии се появи видео, за което се твърди, че демонстрира обезглавяването на украински военнопленник, съобщи организация „ Франс прес “.

" Има нещо, което никой в света не може да пренебрегне - какъв брой елементарно убиват тези зверове ", сподели Зеленски във видеообръщение, оповестено в обществените медии.

" Няма да забравим нищо, нито ще извиним на убийците ", добави той, като се зарече да въздаде правдивост в разкъсваната си от война страна.

" Това видео... Екзекуцията на украински заложник... Светът би трябвало да го види ", добави Зеленски във видео обръщението.

На видеото, което продължава към една минута и 40 секунди, се вижда по какъв начин маскиран мъж в камуфлаж обезглавява различен мъж в украинска униформа.

Чуват се и други гласове, които предизвикват нападателя на съветски език.

След като мъжът е обезглавен, се чува глас, който споделя, че главата би трябвало да бъде изпратена " на командира ".

На фрагментите се вижда и жилетката на жертвата, на която е изобразен украинският трикольор.

Откакто Русия нахлу в Украйна преди повече от година, Москва и Киев неведнъж се упрекват взаимно в убийства на военнопленници, а в интернет се появиха няколко видеоклипа, за които се твърди, че се демонстрират убийства на военнопленници.

Преди към месец беше публикуван различен видеоклип, на който се вижда по какъв начин украински военнопленник бива разстрелян откакто изрича думите „ Слава на Украйна! “. Впоследствие боецът беше разпознат и се трансформира в знак на украинската опозиция.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР