Дилър, осъден на затвор за скриване на близо 100 000

...
Дилър, осъден на затвор за скриване на близо 100 000
Коментари Харесай

Дилър, хванат с наркотици за близо 100 000 паунда, избяга от съда мигове преди да бъде осъден

Дилър, наказан на затвор за скриване на близо 100 000 паунда опиати от клас А в жилището си, преди този момент е избягал от съда единствено мигове преди да бъде присъден да бъде наказан.

Марк Дрейпър беше вкаран в пандиза тази седмица, откакто трансформира жилището си в база за разграждане и преопаковане на кокаин и крек, откакто изостана с наема си. Той и неговият съизвършител Дилън Хаямс бяха свързани с интервенцията, откакто пръстовите им отпечатъци бяха открити върху блокове от неразрешени субстанции.

През 2017 година Дрейпър трябваше да бъде наказан за друго закононарушение, обвързвано с трафик на опиати, в Кралския съд на Ливърпул - само че твърдеше, че би трябвало да отиде до тоалетната няколко минути преди този момент. 27-годишният тогава употребява тази опция, с цел да избяга от постройката, оповестява Echo. Появявайки се в съда през януари същата година, се споделя, че Дрейпър е „ паникьосан “, откакто е научил, че ще бъде наказан в същия ден, когато е показал, че се е признал за отговорен по обвиняване за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР