Украинският президент Володимир Зеленски призова народите, живеещи в Кавказ, да

...
Украинският президент Володимир Зеленски призова народите, живеещи в Кавказ, да
Коментари Харесай

Зеленски към народите на Кавказ: Борете се, за да избегнете смъртта

Украинският президент Володимир Зеленски прикани народите, живеещи в Кавказ, да се " борят, с цел да избегнат гибелта " и да защитят свободата си, визирайки продължаващата война с Русия и почналата готовност.

" В продължение на 218 дни ние се пазиме от тези, които имат повече ракети и хора от нас, само че които са изцяло лишени от достолепие. Това е гнусна война от страна на Русия, незаконна война ", се споделя в изказването на Зеленски.

Призовавайки жителите на Кавказ и всички, които живеят на " територията на Русия ", Зеленски съобщи, че " нямате причина да сте измежду тези доста хора, които към момента служат на този, който желае тази война ".

" Не е нужно да умирате в Украйна. Вашите синове не би трябвало да умират в Украйна. Вие нямате такова обвързване. Нито към вашите родители, нито към вашите деца, нито към вашето бъдеще, нито към бъдещето на вашата земя ", означи той.

" Вместо да сложат завършек на безсмислената за Русия война, съветските управляващи се пробват да изпратят нови хора на мястото на починалите. Какво ги чака всички тях? Вие знаете отговора ".

Той още веднъж уточни " мобилизацията " в целия свят против Русия, като акцентира: " Борете се, с цел да избегнете гибелта! "

" Отстоявайте свободата си в този момент по улиците и площадите, с цел да не се постанова по-късно да се биете в планините и горите просто за правото си на живот, когато съветските управляващи стартират идващите етапи на готовност ".

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР