Украинският президент Володимир Зеленски поиска отново от Запада да предостави

...
Украинският президент Володимир Зеленски поиска отново от Запада да предостави
Коментари Харесай

Зеленски поиска отново от Запада да предостави още оръжия на страната му


Украинският президент Володимир Зеленски изиска още веднъж от Запада да даде още оръжия на страната му, в частност модерни комплекси за противоракетна защита, с цел да отбрани украинските градове. Той направи това в обичайното си вечерно видеообръщение, съобщи ДПА.



" Украинското управление има извънредно значимата задача до края на годината да бъде в положение да пази страната от съветските ракетни набези ", сподели Зеленски.

" Но осъществяването на тази задача зависи освен от нас, само че и от това нашите сътрудници да схванат нашите фундаментални потребности ", добави той.

Зеленски съобщи, че от известно време в Киев и доста други градове не е имало писък на сирени за въздушна паника, само че добави: " Не бива да търсите логичност в дейностите на терористи. Руската войска не прави никакви почивки ".

Руската войска има единствено една задача, съобщи украинският президент, " да лишава живота на хората, да сплашва хората - тъй че даже няколко дни без въздушна паника към този момент да се усещат като част от терора ".

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР