Украинският президент Володимир Зеленски отново отрече да е постигал с

...
Украинският президент Володимир Зеленски отново отрече да е постигал с
Коментари Харесай

Зеленски отново отрече да се е договарял за размяна на услуги с Тръмп

Украинският президент Володимир Зеленски още веднъж отхвърли да е реализирал с американския си сътрудник Доналд Тръмп сделка за услуга против услуга по отношение на отпущането на военна помощ за Украйна, съобщи Франс прес.

" Не съм разговарял по този метод с американския президент Тръмп: аз ти давам това, ти ще ми дадеш това ", съобщи Зеленски в изявление, оповестено или обявено за издание през днешния ден в изданията " Шпигел ", " Тайм ", " Монд " и " Газета виборча ".

Зеленски посочи, че изобщо не схваща обвиняванията в шантаж против Тръмп в границите на следствието за импийчмънт в Съединените щати и че " не желае да основава усещането, че ние /в Украйна/ сме просяци ", съобщи Българска телеграфна агенция.

Скандалът, предизвикал следствието за импийчмънт, стартира поради телефонен диалог на Тръмп със Зеленски на 25 юли. Подозира се, че по време на диалога Тръмп е шантажирал Киев, обвързвайки даването на военната помощ за Украйна със започването на следствие против някогашния американски вицепрезидент Джо Байдън и сина му, заемал управническа позиция в украинска газова компания, отбелязва Франс прес.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР