Украинският президент Володимир Зеленски не вижда смисъл да води мирни

...
Украинският президент Володимир Зеленски не вижда смисъл да води мирни
Коментари Харесай

„Понякога се появява на хромакей: Зеленски се съмнява, че Путин е още жив ВИДЕО

Украинският президент Володимир Зеленски не вижда смисъл да води мирни договаряния с Русия, тъй като се съмнява, че водачът на Кремъл Владимир Путин е към момента жив. На 19 януари държавният глава направи такова изказване по време на украинска закуска, която се организира в границите на интернационалния конгрес в Давос.

Според него той не схваща с кой от съветските политици е допустимо да се контракти преустановяване на войната. В този подтекст Володимир Зеленски сподели, че се съмнява, че съветският президент Владимир Путин е към момента жив.

„ Не съм сигурен, че президентът на Руската федерация, който от време на време се появява на хромакей, е той и го има. Не разбирам напълно дали е жив, нито че взема решения, нито кой взема решения там. Що за кръг от хора? Нямам такава информация. Не разбирам напълно по какъв начин можете да обещаете на европейските водачи едно нещо и да започнете пълномащабна инвазия на идващия ден “, продължи Зеленски, говорейки на украинската закуска в Давос.

Според него западните водачи знаят тъкмо с кого договарят по време на разговора с Украйна и схващат по какъв начин живеят украинците. За да възобнови мирния разговор със страната агресор, съгласно Зеленски, Русия би трябвало „ да откри някого “, а по-късно да предложи някакъв тип консенсус за преустановяване на военните дейности.

Отделно президентът напомни, че Украйна прави всичко допустимо, в това число в региона на дипломацията, за връщане на окупираните територии, само че договарянията с Кремъл към момента не значат определяне на мир у нас.

Обобщавайки, Зеленски сподели, че Русия към момента има късмет да изтегли войските си от окупираните райони, макар че сходна стъпка няма да докара до възобновяване на връзките сред страните.


Владимир Зеленски приказва на Украинската закуска в Давос

Трябва да се означи, че още през ноември предходната година ръководителят на украинското разузнаване Кирил Буданов заяви, че съветският президент Владимир Путин употребява минимум три дубльора обществено. Според генерал-майора от военното разузнаване подправените водачи на Кремъл се издават по височина, език на тялото и ушни миди, които са неповторими за всеки човек.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР