Украинският президент Володимир Зеленски направи пряко видео обръщение към британските

...
Украинският президент Володимир Зеленски направи пряко видео обръщение към британските
Коментари Харесай

Зеленски поиска от британските депутати още по-строги санкции за Москва

Украинският президент Володимир Зеленски направи директно видео послание към английските депутати в Камарата на общините, в което съобщи, че украинският народ ще продължи борбата против съветските агресори до край и прикани Англия да продължава да постанова наказания върху Кремъл и да доставя украинците с оръжия, с цел да бранят родината си.

Препълнената Камара на общините посрещна с бурни аплодисменти появяването на екрана на украинския президент Володимир Зеленски, който сподели на депутатите, че се обръща към тях „ като жител и като президент на огромна страна с нейните огромни фантазии “. Той окачестви борбата на Украйна против Русия с английската борба против нацистка Германия по време на Втората международна война.

Зеленски означи, че украинците приветстват наложените на Русия наказания и желаят те да продължени, да бъдат още по-строги, само че те не са задоволителни, а е нужна и зона, неразрешена за полети. Той посочи, че „ борбата ще продължи до край “ по сходство на фамозната тирада на Уинстън Чърчил, добавяйки: „ Ще продължаваме да се бием за нашата земя, колкото и да ни коства това. Ще се бием за горите ни, за полетата ни, за крайбрежията ни и за улиците ни “.

Като реакция на речта на Зеленски министър председателят Джонсън съобщи, че елементарните украинци са въодушевили милиони хора по света с тяхната смелост. Джонсън добави, че Англия и нейните съдружници ще продължат да доставят с оръжия Украйна, ще постановат наказания на Русия и ще оказват по всякакъв начин напън върху Кремъл, до момента в който случката на Путин се провали.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР