Украинският президент Володимир Зеленски и духът на Украйна“ са човек

...
Украинският президент Володимир Зеленски и духът на Украйна“ са човек
Коментари Харесай

„Володимир Зеленски и духът на Украйна“ са човек на годината на списание Time


Украинският президент Володимир Зеленски и „ духът на Украйна “ са човек на годината на списание Time, оповестиха от изданието.

Те разгласиха и корица с лика на Зеленски, на която го виждаме заобиколен от украинския народ.

Журналистите на Time описват за визитата на Зеленски в Херсон. „ Охранителите ми бяха 100% срещу тази концепция. Приеха го доста тежко. На процедура те не могат да управляват нищо в този район, който одеве беше освободен. Беше огромен риск “, споделя Зеленски.

На въпрос за какво въпреки всичко е подхванал пътуването, украинският президент дава отговор „ Заради хората “.

„ Тези хора в Херсон девет месеца са били под окупация. Без електричество, без нищо. Това е част от дълга ми да отида там и да им покажа, че Украйна се е върнала и ги поддържа “, добавя той.

Успехът на Зеленски като водач във военно време се дължи на това, че куражът е инфекциозен. Той се разгръща върху политическото управление на Украйна още в първите дни на съветската инвазия, откакто всички схващат, че президентът е останал там.

Изданието показва още, че биографията на Зеленски по никакъв метод не предвещава неговото предпочитание да остане на място и да се бие. Той в никакъв случай не е служил в армията, нито пък е показвал интерес към военното дело. Президент е едвам от април 2019 година Неговите професионални инстинкти идват от актьорската специалност, комедийната импровизация и сполучливото филмовото продуцентство в биографията му.

„ Сега неговата аудитория е светът “, пишат още от Time.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР