Украинският президент Володимир Зеленски благодари на САЩ за обширната им

...
Украинският президент Володимир Зеленски благодари на САЩ за обширната им
Коментари Харесай

Зеленски покани Тръмп на фронта в Украйна

Украинският президент Володимир Зеленски благодари на Съединени американски щати за обширната им военна помощ до момента и се обърна непосредствено за поддръжка и към някогашния президент Доналд Тръмп по време на речта си през днешния ден на Мюнхенската конференция по сигурността, съобщи ДПА.

Зеленски не засегна директно актуалната обсада на по-нататъшната помощ за Украйна от страна на американските републикански политици в Конгреса, макар че възнамерява да се срещне с водачите на Конгреса по време на срещата в Мюнхен.

Зеленски категорично предложения Тръмп - който нееднократно е изразявал песимизъм по отношение на по-нататъшната поддръжка на Съединени американски щати за Украйна - да посети страната му и да се запознае с нейната борба против съветската инвазия.

" Ако господин Тръмп желае да пристигна, аз съм подготвен даже да отида с него на фронтовата линия ", сподели Зеленски. " Трябва да покажем на хората, които вземат решения, какво значи това. Истинска война - не в Инстаграм, същинска война ".

Зеленски също по този начин съобщи, че всички други американски политици също са добре пристигнали, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Аз го поканвам обществено, само че това зависи от неговите стремежи, несъмнено ", сподели Зеленски за поканата си към Тръмп. " Ние сме подготвени. "

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР