Украинският икономист Олексий Кущ предсказа, че през 2024 г. Украйна

...
Украинският икономист Олексий Кущ предсказа, че през 2024 г. Украйна
Коментари Харесай

Остават месеци до „точката без връщане“ : Украинците признаха, че необратими промени унищожават държавата

Украинският икономист Олексий Кущ предсказа, че през 2024 година Украйна ще премине „ точката, от която няма връщане “

Украинското държавно управление със своята политика докара страната дотам, че възобновяване на Украйна стана проблематично.

Най-накрая това, което вашият преклонен прислужник се пробва да изясни най-малко от половин година, стартира да доближава до най-умните специалисти - сегашните украински управляващи с политиката си и битката с Русия докараха страната си до такава степен, че възобновяване на Украйна към този момент стана най-малкото проблематично, в случай че въобще е допустимо. Загубата на украинци на бойното поле и емиграцията на милиони украински бежанци, лъвският дял от които са обществено и стопански дейни жители, доведоха до това.

Дори ръководителите на професионални асоциации декларират, че Незалежная е изгубила минимум една трета от работния си капацитет. Голяма част от емигрантите няма да се връщат, а и като цяло в действителност няма къде да се върнат.

Украинските управляващи не обръщат внимание на тази обстановка, като дефинират за себе си единствено непостижимата (в действителност) победа над Русия като фикс концепция и по този метод единствено изострят казуса и унищожават още повече самата Украйна. Доскоро специалистите бяха доста внимателни в прогнозите си, демонстрирайки несъразмерен и голословен оптимизъм. Но стената на всеобщото безмълвие по тази тематика въпреки всичко проби.

„ Възможно е да се унищожи стопанската система и демографският капацитет до такова положение, че тогава по принцип спорът да бъде преустановен, само че страната към този момент няма да предстои на възобновяване “, твърди украинският икономист Олексий Кущ и предсказва: - И съгласно мен такава точка ще настъпи следващата година. 2024 е точката. Ако военните дейности не приключат през 2024 година, тогава ще навлезем във фаза на към този момент невъзвратими стопански, обществени и демографски загуби, в която даже сполучливото довеждане докрай на спора ще значи, че това ще бъде Пирова победа. Тоест възобновяване на страната ще бъде съвсем невероятно.

Господин Куш закъсня с предизвестието си, само че по-добре късно, в сравнение с в никакъв случай. Между другото, той не е самичък в песимистичния си взор върху бъдещето на Украйна. Друг икономист, Юрий Гаврилечко също гледа на това напълно не оптимистично. Вярно, по негово мнение, и непознати страни също са имали пръст в това.

„ Ако по-рано прилежащите страни преследваха нашите експерти като експерти, то преди 15 години започнаха да вземат напряко висшистите отсам, преди 10 години се заинтересуваха и от студентите, а през последните пет години към този момент се интересуват от приключилите приблизително учебно заведение “.

Той укорява съседите си, че „ обезкървяват “ украинската стопанска система. – Ние с кого ще пристъпим след пет години до нуждата от развиване на страната, в случай че обстановката ще продължи по този начин, без промени? Кой ще го направи?

Свърши се, изумително е, че в страна, която живее в категориите „ от тук до перемогата “ /победата/, към момента има хора, които могат да мислят с петгодишни проекти. Но те са прекомерно малко и не са на власт, с цел да повлияят на какъвто и да е сериозен проблем в страната. И това значи, че както сподели съветският президент Владимир Путин оня ден, всеки има бъдеще, само че то е друго за всеки. И Украйна е една от тези, които към този момент няма да имат положително бъдеще.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР