Украинските власти твърдят, че корабът е унищожен. Те казаха, че

...
Украинските власти твърдят, че корабът е унищожен. Те казаха, че
Коментари Харесай

Украйна поврежда руски десантен кораб в Черно море след разочарования на бойното поле

Украинските управляващи настояват, че корабът е погубен. Те споделиха, че евентуално транспортира муниции и евентуално дронове.

360-футовият Novocherkassk може да носи 10 танка и 225 моряци.

„ Видяхме какъв брой мощни бяха гърмежът и детонацията. Изключително мъчно е за един транспортен съд да оцелее при нещо сходно “, сподели представителят на украинските военновъздушни сили Юрий Игнат по подкрепяното от Съединени американски щати радио „ Свобода “.

„ Руският флот стана по-малък “, сподели пълководец на украинските военновъздушни сили. Микола Олесчук сподели в присмехулно известие в приложението за обществени медии Telegram. Той прикани руснаците да изоставен Крим, „ до момента в който не е прекомерно късно “.

През последните няколко месеца украинските сили направиха поредност от офанзиви към Крим, черноморски полуостров, атакуван и нелегално анексиран от Русия през 2014 година Украинският президент Володимир Зеленски счита, че тези офанзиви, най-вече с военноморски дронове, са разрешили на Украйна да възвърне навигацията в Черно море и да изнесе благ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР