Украинските сили обстреляха рано село в руската Брянска област, граничеща

...
Украинските сили обстреляха рано село в руската Брянска област, граничеща
Коментари Харесай

Украинските сили обстреляха руско село

Украинските сили обстреляха рано село в съветската Брянска област, граничеща с Украйна, заяви в Телеграм губернаторът на Брянск Александър Богомаз, съобщи Ройтерс.

Това се случва ден, откакто той разгласи в обществените мрежи, че детонация е довела до дерайлирането на товарен трен в района.

През последните дни Киев дава сигнали, че е подготвен за нахлуване

В известието за обстрела Богомаз уточни, че няма потърпевши, само че означи, че е избухнал пожар в жилищен дом в обитаемото място.

Ройтерс не съумя да ревизира през самостоятелен източник информацията, показва организацията.

Украйна съвсем в никакъв случай не поема обществено отговорност за офанзиви по територията на Русия и на следената от Москва райони в Украйна.

Той е станал на полуостров Крим

Вчера локомотив и седем товарни вагона дерайлираха в Брянск при детонация, породена от неидентифицирано взривно устройство, заяви Богомаз.

Руските управляващи настояват, че районът - който граничи с Украйна и Беларус - е бил цел на голям брой набези от страна на проукраински диверсионни групи през 14-те месеца, откогато Русия нахлу в страната. В събота губернаторът заяви, че четирима цивилни са починали, когато село в региона е било обстрелвано от украинската страна на границата.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР