Украинските канали за мониторинг и новинарски телеграм-канали съобщават, че току-що

...
Украинските канали за мониторинг и новинарски телеграм-канали съобщават, че току-що
Коментари Харесай

Дронове и ракети летят и следобед по Украйна

Украинските канали за мониторинг и новинарски телеграм-канали оповестяват, че преди малко са чути детонации в град Днипро, евентуално от работата на Противовъздушна отбрана . Преди това бе обявено, че съветски самолети са достигнали стартови позиции в южна посока, осведоми Руската работа на Би Би Си.

В Сумска област свален дрон-камикадзе падна върху двуетажна жилищна постройка , сега разчистват руините и изваждат хора, затрупани под тях, заяви регионалната военна администрация.

От администрацията оповестяват, че трима души са извадени от руините, само че към момента може да има затрупани хора.

По-рано украинските военни оповестиха, че два дрона са били свалени над Сумска област . По време на продължаващото нахлуване дроновете камикадзе, изстреляни от Русия, навлязоха в украинското въздушно пространство през Сумска област.

Междувременно мониторинговите канали оповестяват, че с изключение на към Киев шахедите се движат и към град Василков, южно от столицата.

Съдейки по известията на украинските канали за наблюдаване, две групи шахеди, изстреляни от Русия, са създали дребен обход над територията на Украйна и са атакували Киев или покрайнините му от югоизток.

" Противовъздушна отбрана работи в покрайнините на столицата. Стойте в убежищата ", написа телеграм каналът на Киевската военна администрация.

Телеграм-каналите настрана приканват жителите на региона на Днипро в югоизточната част на Киев, както и жителите на град Бровари, ситуиран източно от Киев, да се скрият в убежища.
 Новогодишната заря в небето на Украйна - 96 съветски дрона
Новогодишната заря в небето на Украйна - 96 съветски дрона

Сблъсъците не престават по всички направления
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР