Украински войници се насладиха на кратка почивка в Киевска област,

...
Украински войници се насладиха на кратка почивка в Киевска област,
Коментари Харесай

Украинци си почиват преди отново да бъдат изпратени на фронта

Украински бойци се любуваха на къса отмора в Киевска област, надалеч от фронтовата линия, до момента в който съставът на бойните батальони се ротира. Те слушаха концерт и получиха награди от кмета на Киев Виталий Кличко.Бойците са се върнали след 4-месечна ротация в региона на Бахмут. През нощта те възпламениха огън в памет на техни починали приятели.
Много бойци са уплашени от мобилизацията, не желаят да влизат в армията. Повечето от тези, които към този момент са на фронта, са там втора година, а доброволци няма. И по какъв начин можете да мотивирате тези хора? Смятам, че няма да има резултат. Хората би трябвало да бъдат стимулирани, най-важна е мотивацията.
„ Данте “ – пълководец на инженерен взвод от батальон „ Свобода “

А в Буча художници от Съединени американски щати рисуват фрески в памет на жертвите на осъществените тук убийства от съветската войска. Роднини на убити украинци следиха креативния развой.Артистите са в Украйна, с цел да рисуват върху разрушени и развалени здания и да основат документален филм за Украйна и нейния народ. Проектът им се назовава „ Устойчиви цветове “. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР