Въпреки че содата за хляб може да бъде удобен продукт

...
Въпреки че содата за хляб може да бъде удобен продукт
Коментари Харесай

Гуруто за почистване разкрива кога содата за хляб може да „нанесе повече вреда, отколкото полза“

Въпреки че содата за самун може да бъде комфортен артикул за разчистване, от време на време може да аргументи повече щета, в сравнение с изгода съгласно един специалист.

Може да бъде отлично средство за разчистване на канали и душове, само че е абразивно вещество, тъй че не постоянно е идеалното решение за разчистване на всевъзможни повърхности в банята. Главният изпълнителен шеф на търговеца на дребно за баня Wholesale Domestic Brian Toward прикани почитателите на почистването в никакъв случай да не почистват избрани елементи от баните си със сода за самун, в това число стъкло, защото може да „ нанесе повече щета, в сравнение с изгода “ съгласно The ​​Record. Той изясни, че може да остави нежелателен излишък върху стъклото, което го прави да наподобява мъждив или по-лошо, оставяйки драскотини.

" Тъй като е абразивен почистващ препарат, той може да надраска стъклото и също по този начин да остави филм или излишък, в случай че не се изплакне щедро, правейки го да наподобява мъждив и на линии. Вместо това смесете бял оцет и вода в спрей бутилка, нане...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР