Марко Ройс ще стане свободен агент това лято, след като

...
Марко Ройс ще стане свободен агент това лято, след като
Коментари Харесай

Позицията на сър Джим Ратклиф относно подписването на Манчестър Юнайтед с Марко Ройс след посещението на агента на Олд Трафорд

Марко Ройс ще стане свободен сътрудник това лято, откакто беше оповестено, че той и Борусия Дортмунд са се „ споразумели взаимно “ да не удължи контракта си.

Новината идва, откакто представители на Ройс бяха снимани да участват на дербито на Манчестър на Олд Трафорд предходната година. След мача сътрудникът Дарън Фрийман показа фотография в Instagram дружно с сътрудника си Дирк Хебел, която благодари на Манчестър Юнайтед, че ги е приел като посетители.

След това посещаване обаче сър Джим Ратклиф закупи миноритарен дял в клуба и пое цялостния надзор върху футболните интервенции. В резултат на това наподобява малко евентуално Юнайтед да направи опит да подпише с Ройс това лято, защото Ратклиф наподобява се насочва към по-млади гении, към които клубът може да построи.

Очертавайки визията си в подкаста на Geraint Thomas Cycling Club по-рано тази година Ратклиф изясни: „ Предпочитам да подпиша със идващия [Килиан] Мбапе, в сравнение с да похарча цяло положение, пробвайки се да си купя триумф. <...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР