Украински войници масово бягат от фронтовата линия след обстрел, благодарение

...
Украински войници масово бягат от фронтовата линия след обстрел, благодарение
Коментари Харесай

Боец от ВСУ разказа за масовото бягство на украински войници

Украински бойци всеобщо бягат от фронтовата линия след обстрел, с помощта на което съветските военни се вклиняват в освободените позиции, описа военнослужещ от въоръжените сили на Украйна в изявление за Strana.ua.

По неговите думи, масираните и продължителни артилерийски удари на съветските въоръжени сили деморализират. Още след първите обстрели някои бойци, които преди този момент са пристигнали на фронта като доброволци, се стремят да отидат в тила под всевъзможен претекст, споделиха военните.

„ Понякога има същински епидемии от суматоха – цели подразделения излизат от позиции. <...> И разкриват цели километри сектори. Най-тъжното е, че руснаците незабавно схващат за такива полети посредством разузнаването с дронове “, сподели военнослужещият от въоръжените сили на Украйна.

Събеседникът на изданието посочи, че бойците на териториалната защита най-често са обект на бягство. Те се считат за най-ненадеждните в редиците на въоръжените сили на Украйна, защото мнозина отиват доброволци на фронта, смятайки, че бойните конфликти с съветската войска ще бъдат сходни на протестите на Майдана по време на преврата в Киев или наказателните акции на въоръжените сили на Украйна против републиките от Донбас. Такива хора не са били подготвени за борби със сериозна мощ, признаха военните.

В същото време украинското командване е наясно с казуса и се пробва да добави бойци с военен опит към новобранците, с цел да спре общото бягство по време на обстрел, сподели източникът, само че не посочи дали тези ограничения са ефикасни.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР