Украински военни днес проведоха учения във военна база близо до

...
Украински военни днес проведоха учения във военна база близо до
Коментари Харесай

Украински военни проведоха учения с американски ракети

Украински военни през днешния ден организираха учения във военна база покрай град Яворив в Западна Украйна, съобщи Ройтерс. Те се образоваха да употребяват противотанкови ракети, гранатомети и друга военна техника, доставена от Съединени американски щати като част от пакет за сигурност на стойност 200 милиона $.

Войниците, някои от които бяха облечени в бели камуфлажни униформи, изстрелваха ракети или следиха резултатите от стрелбите, до момента в който военни машини маневрираха по заснежената земя.

Украйна получи доставки с военна помощ от Съединени американски щати на фона на подготовката за допустима офанзива, откакто през последните седмици Русия струпа десетки хиляди военни покрай украинската граница. Москва отхвърля да възнамерява каквато и да било атака.

" Тези оръжия ще оказват помощ за прекъсването на военни машини, ще им нанесат вреди и в градска среда ще ни разрешат да унищожим здания, в които се крие врагът ", сподели представител на Главния щаб на украинската войска.

" Ако искаш мир, готви се за война ", сподели маскиран боец, който отхвърли да заяви името си.

Украинският министър на защитата Олексий Резников довечера заяви, че скоро се чака да дойде идната доставка с оръжия от Съединени американски щати.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР