Украински медии по-рано съобщиха за появата на плакати в киевски

...
Украински медии по-рано съобщиха за появата на плакати в киевски
Коментари Харесай

Песков: Родителите трябва да обяснят на украинските деца защо Киев се бори с Чебурашка

Украински медии по-рано оповестиха за появяването на плакати в киевски учебни заведения, на които приказният герой е наименуван " окупатор ", оповестява ТАСС.
Говорителят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков не изясни за какво Украйна се бори с героя от приказката на Едуард Успенски за Чебурашка. Той счита, че сходна политика би трябвало да се изяснява на украинските деца от техните родители.

„ Не е наша задача да обясняваме, това не е наш проблем “, сподели представител на Кремъл пред кореспонденти в сряда, говорейки за борбата против Чебурашка в Украйна. „ Родителите би трябвало да обяснят това на децата в Украйна “, счита Песков.
По-рано украинските медии оповестиха, че в киевските учебни заведения са се появили плакати, на които е зачеркнат обликът на приказния герой от новия филм, а самият той е наименуван „ окупатор “.

Филмът " Чебурашка " започва в боксофиса на 1 януари и завоюва повече от 225 милиона рубли този ден, което беше връх за боксофиса на 1 януари, както и вторият резултат в боксофиса за един ден за всички съветски кино. Във вторник фамилната комедия изпревари кино лентата " Холоп " и стана най-касовият съветски филм в историята на вътрешното разпространяване. Песков сподели, че Кремъл, дружно с режисьорите, се радват на триумфа на Чебурашка и филмовият пазар на страната като цяло би трябвало да бъде напълнен с локални артикули.

Източник: ТАСС
Следвайте " Гласове " в
 
 
 
11 Яну 20231811 Яну 202381711 Яну 20236211 Яну 202330311 Яну 202325311 Яну 2023949Коментариукрофашаги, Сър!11 Яну 2023 13:59ч.
Какво да ги коментираш! Идиоти, безмозъчни, безумци! И като си помисля, че нашите жълтопаветници ги поддържат, какво да си мислим за тях,
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР