Украинската армия нанесе тежък ракетен удар по Донецк. Поне 50

...
Украинската армия нанесе тежък ракетен удар по Донецк. Поне 50
Коментари Харесай

Украинците нанесоха масиран удар по Донецк

Украинската войска нанесе тежък ракетен удар по Донецк. Поне 50 реактивни снаряда, изстреляни от системата " Град ", удариха квартал " Ворошиловски "  на Донецк. В резултат на удара са убити най-малко 5 души, а 20 души са ранени. Горят къщи, коли. Изстреляни са и ракети " Точка-У ".

Украинската офанзива стана по същото време, по което съветските медии разпространиха изявление на Владимир Путин, в който той споделя, че съветските системи за противовъздушна защита (ПВО) „ трошат като орехи “ оръжията, които Украйна получава от чужбина. Президентът на Русия разказа за сполучливата работа на съветските системи за Противовъздушна отбрана в изявление за телевизия „ Россия-1 “.

„ Нашите системи за Противовъздушна отбрана ги трошат като орехи, унищожаваме десетки “, сподели президентът. В изявлението за момента не се прецизира за какви оръжейни системи става дума.

Първата част от изявлението беше излъчена през вчерашния ден, а още една част се възнамерява за неделя, 5 юни. В анонса се споделя, че Путин ще отговори на въпроса за доставката на американски оръжия за Украйна.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР