Украинка Алла Гарбар, е била осъдена за каналджийство преди по-малко

...
Украинка Алла Гарбар, е била осъдена за каналджийство преди по-малко
Коментари Харесай

Скандални разкрития за засуканата украинка Алла, карала сирийски бежанци

Украинка Алла Гарбар, е била наказана за каналджийство преди по-малко от месец. Тя е със статут на чужденец с краткотрайна протекция, предоставена през месец юни тази година и е обитавала в Бургас.

Това заяви в коридорите на Съдебната палата прокурор Зорница Щърбева, представена от.

Алла Гарбар

Тя е осъждана за сходно закононарушение, за което през днешния ден и е повдигнато обвиняване от Районна прокуратура Бургас. На 24 август 2022 година Районен съд Трън я е признал за отговорна, че територията на Трън е подкрепила група непознати жители да минават през страна. Осъдена е на 10 месеца " Лишаване от независимост ", осъществяването на което е отсрочено за период 3 години.

" Престъплението, за което Районна прокуратура Бургас е повдигнало обвиняване, е осъществено в изпитателния период на предходното наказание. Това значи, че при положение, че Районен съд – Бургас признае обвинената за отговорна по по този начин повдигнатото обвиняване - надлежно й наложи наказване отнемане от независимост, то тя ще би трябвало да изтърпи както наказването, наложено от миналата присъда, по този начин и новото наложено ", посочи прокурор Щърбева.

Деветимата сирийски жители, които Гарбар е превозвала, са пътували от Област Бургас към София, от където е трябвало с различен превоз да бъдат извозени за Западна Европа. Всеки един от мигрантите е трябвало да заплати по 4 500 евро за услугата. Не са събрани доказателства за съпричастността на други лица към осъществяване на закононарушението, за което й е повдигнато обвиняването. /блиц.бг

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР