Ужасяващо убийство е извършено във Врачанско, съобщава BulNews.bg. Труп на

...
Ужасяващо убийство е извършено във Врачанско, съобщава BulNews.bg. Труп на
Коментари Харесай

Убийство в мафиотски стил в Северозапада: Откриха Едуард с пробита глава, напъхана в найлонов плик

Ужасяващо ликвидиране е осъществено във Врачанско, оповестява BulNews.bg. Труп на мъж е бил открит в дома му, като най-вероятно той е бил задушен, защото главата му била в найлонова торбичка.

Жертвата на жестокото закононарушение е 50-годишният Едуард Тодоров от козлодуйското село Бутан. Тялото му е открито в дома му към 18.30 часа през вчерашния ден от негов прочут. Той се отбил в дома му да го види, само че останал скован от гледката, която се разкрила пред очите му. Неговият приятел лежал прострян на земята в една от стаите, като главата му била напъхана в плик. Освен това той имал и огромна рана на темето.

От полицията във Враца потвърдиха случая и обявиха, че сега се прави аутопсия. Едва откакто стане ясно мнението на правосъдните медици ще бъде обявена информация по случая. Криминалисти към момента правят огледи на местопроизшествието.

Едуард е живеел самичък, не работел и постоянно е злоупотребявал с алкохола, описаха поданици на селото. Вечерта преди убийството той бил на посетители на собствен другар до към среднощ, след което си тръгнал. След като не го видял денем, другарят му по чашка отишъл до дома му да го види, само че се натъкнал на натрупа му.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР