Ужасяващо нападение е преживяла млада жена преди броени дни. 32-годишната

...
Ужасяващо нападение е преживяла млада жена преди броени дни. 32-годишната
Коментари Харесай

Заляха с киселина красивата бургазлийка Бела!

Ужасяващо нахлуване е претърпяла млада жена преди броени дни. 32-годишната хубавица Бела М. от Бургас е издебната, до момента в който се прибира от магазина, след което е нападната и обезобразена след заливане с киселина, оповестява уеб сайтът „ Флагман “.

Бела е викала, отбранявала се е от офанзивите на нападателя, само че не е имало кой да й се притече на помощ. Жената по знамение съумява да се отскубне и да се скрие в дома си. Бруталната офанзива е станала на 8-ми ноември, към 19 ч. вечерта. Първоначално за нападението е задържан някогашният й мъж. Той обаче е освободен след 24 часа поради липса на очевидци. Единственият подобен е жертвата, само че за българския закон тя очевидно не е задоволителна. Близките на Бела са сигурни кой стои зад дръзкото нахлуване.



Те самите помолили да се даде публичност на случката, тъй като желаят правдивост. Сестрата на потърпевшото момиче твърди, че някогашният й непрекъснато я тормозел. Те били дружно повече от 10 години. Влюбеният мъж въобще не приел добре решението на Бела да постави завършек на връзката им преди 5 месеца.

Ето какво написа нейната сестра Цвети: "Здравейте, бих желала да ви опиша историята на сестра ми. На 8.11.2017 година бе залята с киселина от някогашния си брачен партньор. Той беше арестуван за период от 24 часа, само че защото няма очевидци на случката, го пуснаха. Сестра ми има провали на главата, лицето и по тялото. Ще се наложи пластична интервенция, за каквато нямаме средства! Сестра ми всеки ден плаче! Тя е подала съответните документи, с цел да го съди, само че по кое време ще стане това, когато я убие ли ще влезе в пандиза? Искаме правдивост! Моля ви, помогнете ни! ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР