Ужасяващи разкази за бродещи по пътищата духове са известни от

...
Ужасяващи разкази за бродещи по пътищата духове са известни от
Коментари Харесай

Призрачна стопаджийка тормози шофьори край Лесово

Ужасяващи разкази за бродещи по пътищата духове са известни от доста време, само че мнозина не престават да се отнасят със състрадание към тях. Шофьори от Ямболско обаче изясняват, че те самите са попадали на призрачни стопаджии.

Водачи на коли описват за мистериозна фигура, на която са се натъквали, пътувайки към село Лесово. Описват я като млада жена, облечена в бели дрипи. Тя изниквала изведнъж на пътя даже когато на открито вали мощно. Разбира се, освен това състояние и най-коравосърдечният човек би се смилил и би спрял, с цел да я запита накъде е тръгнала.

След това мистериозната непозната изричала името на обитаемото място, към което се е отправил и самият водач. А той незабавно си предложил услугите и тя се настанявала на задната седалка в автомобила. Това, което се случва след това обаче, може да остави без мирис и най-смелите мъже, шофиращи по пътищата на страната.

За сходна среща с сходна жена удостоверява и Илия Иванов от Ямбол. Той изяснява, че качил по пътя си непозната дама, която изглеждала извънредно нещастна.

Не изиска да се седне при мен и седна на задната седалка в колата. Поглеждах я понякога. Малко преди да стигнем до Лесово, ненадейно изчезна безследно, споделя мъжът пред РетроБг.

След претърпяното той незабавно посетил свои познати и споделил всичко. Тогава научил, че за сходни случки са разказали и други локални хора.

Оказало се, че бродещата жена, в действителност е издъхнала неотдавна в този регион и наподобява духът ѝ към момента не може да откри покой. Призракът на дамата обикаля по улиците и се изпречва на пътя на водачите, а от време на време даже ги атакува. Това била причина и някои от тях да катастрофират тук.

Не е ясно за какво починалата жена към момента се лута в този свят и безпокои водачите на транспортни средства. Според мълвата обаче, тя умряла, тъй като се поболяла по мъжа си, който по този начин и не се завърнал от пътешестване в Германия. Ето за какво в този момент пакостяла на пътуващи.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР