Ужасяващ 29-часов полет кара пътниците да изпаднат в ужас, след като

...
Ужасяващ 29-часов полет кара пътниците да изпаднат в ужас, след като
Коментари Харесай

Ужасяващи 29 часа в самолет повдигнаха въпроса трябва ли да има полети без деца

У жасяващ 29-часов полет кара пасажерите да изпаднат в смут, след като смутено дете провокирало безпорядък по време на цялото пътешестване.

Летенето от време на време може да бъде изнервящо, а да седиш на тясна седалка или надалеч от хората, с които пътуваш, може да направи нещата още по-неприятни.

Въпреки че не е елементарно да се лети с деца, да седиш покрай крещящо или неспокойно дете е мъчно. След ужасяващото си пътешестване мъж упорства да има опция за полети без деца - и други са съгласни с него.

Хенри Бийзли, половинката от новозеландското музикално дуо Balu Brigada, е трябвало да преживее това, което той разказва като " 29-часов " полет до Берлин чак от Нова Зеландия през 2022 година

Музикантът не удостовери от кое място е пътувал за толкоз дълъг полет, само че полетите от Нова Зеландия до Берлин лишават почти 31 часа с две междинни кацания.

За страдание, той е имал неприятен шанс, защото от самото начало на пътуването е бил в обсега на непрестанните писъци на смутено дете .

Музикантът демонстрира фрагменти от тестването си в TikTok. На клипа се вижда по какъв начин той се подиграва с писъците на детето, като им дава " оценки " съгласно височината и дължината им.

Hey babe, how was your flight?

Публикуван под @balubrigada, фрагментът демонстрира по какъв начин очите на музиканта се присвиват, до момента в който той търпи непрекъснатите стенания, и при всеки вик дава оценка с надпис, като един от тях гласи " това дете има дробове ".

При всеки вик на екрана се появява различен надпис, като един от тях възхвалява " страхотната проекция ", а различен се майтапи " чайникът е заврял! ". Въпреки че разполага с огромни слушалки, Хенри ги държи на врата си през по-голямата част от полета, до момента в който приключва редицата си мнения със заключението: " Звездно показване, невероятна устойчивост. 10/10 ".

Видеото провокира доста реакции, като мнозина се съгласиха с разочарования пасажер.

" Честно казано, би трябвало да има полети без деца и полети с деца " - коментар, който събра цели 206 000 лайкове в приложението. Друг споделя: " Гневът, който ме обзема единствено като виждам това " , а различен се майтапи: " Оценявам този полет с 0/10 " .

Други обаче съжаляват родителите, които са обект на насмешки във видеото.

" Бедната майка " , счита един от потребителите. Друг написа: " Знам, че някои хора нямат опция, само че аз в никакъв случай не съм взимала бебетата или дребните си деца на полети. Никога. Това е мъчително за всички ".

Експертът по етикет Джон-Пол Стътридж споделя пред Mirror: " Да се усещаме малко намръщени или нещастни поради мястото, което имаме, е обикновено и, за жалост, е едно от тези неща в живота, през които просто би трябвало да стиснем зъби. "
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР