Ужасно е да гледаш как гори катедралата "Нотр Дам", написа

...
Ужасно е да гледаш как гори катедралата "Нотр Дам", написа
Коментари Харесай

Тръмп: Ужасно е да гледаш как „Нотр Дам” гори

Ужасно е да гледаш по какъв начин гори катедралата "Нотр Дам ", написа президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп в профила си в Туитър на фона на огромния пожар, обхванал една от забележителностите на френската столица.

"Трябва бързо да се работи за потушаването на огъня ", прикани още Тръмп. Той даже посъветва френските пожарникари да работят по въздух, с цел да потушат по-бързо пламъците.

Кулата с форма на стрела на парижката катедрала "Нотр Дам " рухна под напора на пламъците, които обгърнаха цялата горна част на храма. Малко преди кулата да рухне, откакто беше обхваната цялата от пожара, представителят на катедралата сподели, че цялото скеле на катедралата гори.

Част от горящия покрив също се е срутил. На място има доста пожарникари с техника. Районът е отцепен. Пожарът избухна в горната част на храма. Полицията споделя, че аргументите към този момент са незнайни, няма жертви.

So horrible to watch the massive fire at Notre Dame Cathedral in Paris. Perhaps flying water tankers could be used to put it out. Must act quickly!
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 15 април 2019 година
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР