Ужас в небето над София преживяха 95 пътници на борда

...
Ужас в небето над София преживяха 95 пътници на борда
Коментари Харесай

Пътник от кошмарния полет София-Истанбул: Беше ми замаяно през цялото време

Ужас в небето над София претърпяха 95 пасажери на борда на аероплан на " Турските авиолинии " по време на спешно кацане в неделя вечерта.

Пилотът рапортува до кулата, че има усложнение в ръководството на самолета и желае да поддържа избрана височина, с цел да направи инспекции. От своя страна РВД вършат всичко допустимо, с цел да обезпечат кулоар за спешно кацане. То продължава единствено няколко минути, само че пасажерите го разказват като смут.

„ Самолетът беше доста завъртян, Луната се виждаше изпод. Даже един пасажер направи клип. Затова ми беше замаяно “, споделя един от пасажерите на злощастния полет - Крум Атанасов пред БТВ.

„ Нямам проблем с летенето. Спя безпроблемно в самолета, само че този път беше друго. На този полет се изпотих. Беше доста топло в салона. И други споделиха, че им е било доста горещо “, спомня си Атанасов.

Крум Атанасов пътувал с " Турските авиолинии " за почивка в Мексико. Трябвало да се прекачи в Истанбул, само че проблемите почнали още преди излитането на самолета от София.

„ Бях в задната част на самолета, където стюард ни сподели, че има някакъв механически проблем, само че не знаят какъв е. При което едно момче, което беше на седалката зад мен, сподели: „ Край, аз слизам, не желая да остана на този аероплан “, описа Крум.

По думите му стюардът бил безапелационен, че техническият проблем не бил обвързван със сигурността на полета.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР