Уж бяха голямата любов, уж всичко бе рози, а те

...
Уж бяха голямата любов, уж всичко бе рози, а те
Коментари Харесай

Махленски скандал! Меди към Моника Валериева: Стара чанта изхабена, марш оттук!

Уж бяха огромната обич, сякаш всичко бе рози, а те не спираха да си разменят лиги обществено... Но, да - прекомерната показност постоянно значи фалш. И това още веднъж се потвърди с цялостна мощ за Моника Валериева и Меди.

Скандалната " пластмаса ", за чиито креватни подвизи у нас и в чужбина се носят митове, от година най-малко твърдеше, че има връзка с чалгаджията Меди. Неговата ориентировка постоянно е била противоречива, само че да се одобри, че се откриха хора да им повярват. По-умните, несъмнено, постоянно са знаели, че това е просто пиар ход с консумация, написа kliuki.bg.

Е, тази консумация към този момент завърши, освен това със селски скандал, откакто Меди предпочел на няколко пъти непозната компания пред тази на Мона. Както знаем, той е по-млад от нея и да си го кажем почтено - писнало му.

" Моника е гневна, пяна й излиза от устата, тъй като освен се караха грубо с Меди, ами той я назова остаряла чанта изхабена и й съобщи, че ще го прави, с който си желае. Заяви й, че от дълго време му е омръзнала и за нищо не става, даже в леглото го отегчавала... Такива неща се изрекоха, че сигурно тези двамата ще има да се плюят като проливен дъжд още дълго ", разкриха близки до по този начин наречената някогашна двойка.

Като нищо, в този момент Моника Валериева ще си спретне куфарите за Дубай, където да си успокоява нервите, а и да се поогледа за някой състоятелен чичак. Че то годинките летят, а и с нейните интервенции, с които наподобява на мумия, скоро няма да има кой да я огледа, разясняват в нета.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР